Over Hendrix Projecten

Mijn naam is Hendrik van Leusden en het geeft me energie om mensen gelukkig te maken met kunst.

Dankzij mijn creatieve en zakelijke aard, gecombineerd met ervaring in de reclamewereld en bij SOTHEBY’S, beweeg ik me gemakkelijk door de kunstwereld; ik spreek de taal, kijk met een ander oog en krijg meer voor elkaar. De ruim 20 jaar internationale ervaring als ontzorgende relatiemanager op het hoogste niveau, maakt voor mijn klanten het verschil.

Hendrix Projecten gelooft in de positieve impact van kunst. Het is universeel, verdiept, inspireert, fascineert, ontspant, verrast en verbindt. Kunst vertelt een verhaal. Het ontroert of laat ons genieten en we geven ermee uiting aan onze identiteit. 

Tegelijkertijd realiseer ik mij dat de kunstwereld overweldigend, ondoorzichtig en ontoegankelijk kan zijn. Met een stortvloed aan informatie is het als moderne mens in het digitale tijdperk bovendien vaak lastig je weg te vinden. En probeer er maar eens voldoende tijd voor te vinden om je smaak te ontdekken en te ontwikkelen.

Ongetwijfeld ken ook jij dat gevoel om bepaalde zaken liever aan een deskundige over te laten. Zoals bijvoorbeeld verzekering, transport of verkoop van je eigen óf andermans kunst. Of voor het bedenken van een compacte tekst op een messing plaquette, de zoektocht naar een passende sokkel voor een sculptuur of het goed inlijsten van schilderij of foto.

Graag ben ik tot je dienst!

Onze oplossing

Deze oplossing komt misschien wel als geroepen. Hendrix maakt de kunstwereld overzichtelijk en geeft aandacht door te luisteren. Wij adviseren en begeleiden kunstliefhebbers en zijn daarin ongekend attent! Bij het op- of uitbouwen van een kunstcollectie of juist bij het (gedeeltelijk) afstoten ervan.

Met alle praktische aspecten die daarmee gepaard gaan; selecteren, onderhandelen, (ver)kopen, verzekeren, transport, inlijsten, ophangen, uitlichten, presenteren. Met een integrale aanpak begeleiden we je naar behoefte, op maat. Je kunt altijd op ons rekenen.

Wij werken met een zorgvuldig opgebouwd partnernetwerk van onafhankelijke en gecertificeerde specialisten op elk vakgebied en willen onze passie voor kunst graag met je delen. Hendrix staat voor kwaliteit met een hoge standaard van dienstverlening en biedt de ervaring van een 5 sterren hotel.

New Collectors Club

Speciaal voor onze klanten is een members-only community opgericht: New Collectors Club.

Hierin ben je verzekerd van een unieke en exclusieve ervaring binnen de kunstwereld, ‘en petit comité’. Je ontvangt uitnodigingen voor intieme culturele activiteiten zoals gallery talks, vernissages en previews in een galerie, een kunstenaarsatelier, het privé domein van een kunstverzamelaar, een museum, kunstbeurs of een biënnale. Het aantal leden blijft beperkt en is van eenzelfde niveau. Je zult je er thuis bij voelen.

Als je hier meer van wilt weten, kom ik graag praten en ben je welkom aan mijn keukentafel. Vraag een vrijblijvend gesprek aan door je gegevens hier achter te laten.

Neem contact op